Kjøps- og leveringsvilkår

Disse generelle vilkårene gjelder for kjøp på, og din bruk av nettstedene biljardexperten.no og ttex.no. Vilkårene utgjør en avtale mellom deg og Biljardexperten AS, org. nr. 941871305, Parkveien 4b, 0350 Oslo (heretter "biljardexperten" eller "Vi"). Ved å kjøpe og bruke dette nettstedet godtar du følgende vilkår. Vi ber deg derfor lese nøye gjennom vilkårene før du bruker nettstedet vårt.

TRYGT OG SIKKERT
Det er trygt å handle hos oss. Biljardexperten har mer enn 40 års erfaring fra bransjen. For å gjøre kjøpene dine så enkle som mulig, legger vi stor vekt på å utvikle nettstedet og kundeservicen vår. Skulle du få problemer med noe du har kjøpt hos oss, vil vi behandle klager og returer så snart som mulig, både via telefon og e-post.

Vi jobber kontinuerlig for å sikre at du som kunde får en best mulig service før, under og etter ditt kjøp hos oss.

På Biljardexpertens nettsted bruker vi kryptert dataoverføring. Betaling og personopplysninger skjer gjennom sikre nettsider. Vi samarbeider med Klarna og Paypal for å tilby deg den raskeste og sikreste betalingsprosessen. All sensitiv kredittkortinformasjon du sender blir kryptert umiddelbart slik at kun du kan se informasjonen.

BESTILLINGER
Bestillingen din utgjør en forespørsel om å kjøpe en eller flere produkter fra Biljardexperten. Når du bestiller vil du motta en e-post der vi bekrefter mottakelsen av bestillingen din. Denne bekreftelsen betyr ikke at bestillingen din er akseptert. Alle bestillinger er underlagt Biljardexpertens godkjenning og er avhengig av tilgjengelighet. Biljardexperten vil sende deg en e-post som bekrefter at produktet er sendt til deg (leveringsinformasjon). Avtalen mellom deg og Biljardeksperten avsluttes når Biljardeksperten sender leveringsinformasjonen.

Bestillinger kan kun gjøres av personer som er 18 år eller eldre og som ikke er under vergemål. Bestillinger utført i andres navn uten deres samtykke vil bli varslet til politiet. Det samme gjelder for bestillinger hvor Biljardexperten mistenker en forbrytelse. Biljardexperten forbeholder seg retten til å endre eller korrigere priser for bestillinger. Dette i tilfelle at en oppgitt pris for en vare åpenbart er feil. Biljardexperten kan da kansellere kjøpet, og hvis kunden har betalt for produktet, vil Biljardexperten tilbakebetale pengene til kunden.

Biljardexperten reserverer seg for utsolgte produkter, eventuelle prisfeil, feil i lagersaldo, tekniske problemer, endringer i spesifikasjoner og eventuelle typografiske feil på nettstedet vårt.

PRISER
Alle priser du ser på Biljardexpertens hjemmeside er oppført i norske kroner inkl. mva. Prisene er ekskl. frakt og eventuelle betalingsavgifter.

BETALINGSALTERNATIV

Faktura
Enkeltpersoner/selskaper gjennom Klarna (vanligvis 14 dager netto).
Kommuner (30 dager netto).
Firma (15 dager netto etter vanlig kredittsjekk).

Kortbetalinger
Vi godtar debet- og kredittkort fra Visa, MasterCard og American Express. Ingen ekstra kortgebyr vil bli lagt til. Kredittkortbetalingene våre blir håndtert av våre betalingspartnere Klarna og Paypal.

Direkte betaling via nettbank
Vi tilbyr for øyeblikket direkte betaling via nettbank gjennom vår partner Klarna.

Konto 
Med Klarnas konto blir kjøpene dine samlet i en måned på en faktura som kommer på slutten av den påfølgende måneden.

LEVERING
Leveranser i Norge skjer først og fremst i samarbeid med Bring og DSV. Andre leveringsmåter kan brukes avhengig av volum og leveringsadresse. Leveranse ved ytterdør , eller så langt bilen kan kjøre.
Vi tar ikke økonomisk ansvar for eventuelle forsinkelser beroende på fraktselskapet .

SKADER PÅ PAKKE OG IKKE HENTET PAKKE
For pakker som du som kunde ikke henter ut innen 14 dager og blir returnert til Biljardexperten, belaster vi deg NOK 400 (NOK) for administrasjon, frakt, returfrakt og håndtering. Ikke hentede pakker dekkes ikke av angreretten.

Hvis du oppdager noen skade på pakken, må du øyeblikkelig, men senest innen 7 dager, rapportere dette til transportøren og sende inn en skademelding. Ikke hent en skadet pakke! Hvis du ikke oppdager skaden før du har åpnet pakken, og skaden er slik at den kan tilskrives transportørens håndtering, bør du kontakte dem og lage en kravrapport. Hvis en tvist med posten eller transportøren ikke kan løses, kan du kontakte oss.

ANGRERETT OG BYTTE AV VARE
Fra det tidspunktet du mottok bestillingen din, er angreretten din gyldig i 14 dager. Du har rett til å returnere enkeltvarer eller hele bestillingen hvis du ikke er fornøyd. Vær oppmerksom på at varen eller bestillingen, inkludert originalemballasjen, må returneres til oss i salgbar stand. Gjennom å påberope angreretten er det du som kunde som er ansvarlig for returfrakten. Vær også oppmerksom på at du som kunde har det økonomiske ansvaret for retur til oss.

Refusjon vil skje uten unødig forsinkelse og i alle fall senest 14 dager fra den dagen vi mottok varen i retur. Vi vil bruke de samme betalingsmidlene for tilbakebetalingen som du har brukt til den første forretningsbegivenheten, med mindre du eksplisitt har avtalt med oss noe annet.

Varer som er spesielt produsert i henhold til forbrukerens anvisninger er ekskludert fra angreretten. Dette gjelder f.eks. bordtennisracket montert etter kundens ønsker, biljardbord med spesifikke alternativer som duk etc.

Du som forbruker har rett til å undersøke produktet for å se hva det har for egenskaper og funksjoner. Det kan f.eks. handle om å plukke ut klær eller sko fra originalemballasjen for å prøve dem på, men du trenger ikke å teste å bruke klær eller sko i praksis.

Vi mener også at du heller ikke trenger å teste en racket eller fjerne plasten på håndtaket for å undersøke det. Skulle du gjøre det eller på annen måte bruke en vare på en måte som ikke er nødvendig og som er kjøpt fra oss, har vi som selger rett til en rimelig verdifall i samsvar med loven om fjernkontrakter. Avhengig av produktet, kan verdifallet være betydelig når den har blitt brukt.

Vi bruker kun åpent kjøp. Ved bytte legger du inn en ny ordre på ønsket størrelse/produkt. Dette reduserer risikoen for at produktet blir utsolgt i mellomtiden, og du mottar også det nye produktet mye raskere. Ordren som skal byttes sender du i retur. Beløpet på den returnerte ordren vil bli tilbakebetalt når returen er mottatt og behandlet. Du som kunde er ansvarlig for returfrakten når du bytter varer. Vær også oppmerksom på at du som kunde har det økonomiske ansvaret for retur til oss.

Før du returnerer varen, vennligst kontakt oss på e-post på info@biljardexperten.no eller på telefon 22607187. Husk å legge ved kundenummer og fakturanummer med den returnerte forsendelsen.

Brev sendes til:
Biljardexperten AS
Postboks 7092 Majorstuen
0306 Oslo

Paket och bord skickas till:
Biljardexperten AS
c/o Biljard Import & Service
Faldalsveien 363
1900 Fetsund

GARANTI OG REKLAMASJONSRETT
Biljardexperten selger alle produkter med 2 års garanti i henhold til forbrukerkjøpsloven. Produktgarantien dekker bare originale produksjonsfeil, dvs. feil som var på produktet ved levering. Produksjonsfeil må bekreftes av Biljardexperten, hvoretter kunden får gratis reparasjon eller nytt produkt. Produktgarantien gjelder ikke da Biljardexperten ikke kan finne noen feil med produktet eller når kunden selv har forårsaket skaden. Produktgarantien gjelder ikke for funksjonsfeil, feiljusterte produkter eller feil som oppstår under eller etter en egen endring av kunden i produktets funksjon og utseende, for eksempel ombygging, oppgradering eller annen konfigurasjon av produktet. Kundens faktura eller kvittering gjelder som garantibevis. Skulle du ha et defekt eller feillevert produkt, ber vi deg kontakte vår kundeservice, før du sender varen(e) tilbake, via e-post på info@biljardexperten.no eller på telefon 22607187.

EIERSKAPSRETT
Alle varer forblir Biljardekspertens eiendom til full betaling er utført.

PERSONOPPLYSNINGER
Når du bestiller varer fra oss, samtykker du i at vi lagrer og bruker din personlige informasjon. Ansvarlig for personopplysninger er Biljardexperten AS (org.nr. 941871305). All behandling av personopplysninger er i samsvar med databeskyttelsesforordningen. Dette betyr at vi bare lagrer personlig informasjon vi trenger for å levere produktene du har kjøpt, og for å gi deg best mulig service. E-postmeldinger som blir sendt til oss vil for eksempel lagres for lettere å kunne følge opp saker og gi deg som kunde et høyt servicenivå. Personopplysninger lagres så lenge de er nødvendige for å opprettholde tjenesten vår til deg eller så lenge loven krever, og vil deretter slettes.

For å kunne fullføre kjøp og leveranser av bestilte varer, er det nødvendig at personopplysninger deles med visse eksterne partnere. Disse partnerne kan være rederier og/eller selskaper som håndterer betaling, f.eks. din bank eller Klarna.

Dine personlige data kan brukes til markedsføring av Biljardexperten i form av f.eks. nyhetsbrev på e-post. Ingen informasjon vil bli solgt videre. Du har rett til å få tilgang til dataene vi har registrert om deg, ha dataene slettet (i noen tilfeller), overført til en annen leverandør eller få feilaktig informasjon korrigert, du har også rett til å få behandlingen av personopplysninger tiltenkt direkte markedsføring kansellert.

Klarnas betalingsmetoder

I samarbeid med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, tilbyr vi følgende betalingsmetoder. Betalingen går alltid direkte til Klarna.

  • Faktura: Forfallsdato er 14 dager fra tidspunktet varene er sendt ut. Faktura vilkårene finner du här.
  • Konto: Klarna Konto er en rammekreditt fra Klarna som gir forbrukere mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag med 1/24 (minimum 95 NOK) av totalbeløpet. Mer informasjon om Klarna Konto, samt alminnelige fakturavilkår og standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

Her finner du mer informasjon om Klarna, og her kan du lese brukervilkårene deres. Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.