Bestselgere

Liste over produkter fra denne leverandøren: Brunswick Billiards

  • Stilrent shuffleboard fra Brunswick. Interesset for shuffleboard har økt veldig de siste årene, siden spillet shuffleboard blander ferdigheter og flaks på en spennende og underhållende måte. Spillet er i tillegg en unik og vakker møbel. Andover finnes i 2 størrelser 12' (366 cm) och 14' (427 cm). Spilloverflaten er lagd i fineste lønn og sidene og beinen...
  • 59 900NOK Finnes på lager
    Brunswick Canton Black Forest i 8 fot er et nydelig designet biljardbord i en rustikk stil, med ypperlige spillegenskaper. Detaljer i metall kombinert med god solid tømmer er en perfekt kombinajon av rustikk og industriell design. Bordet kommer med en 25 mm skiferplate. Dukfarge er valgfri.
  • Brunswick Brixtor er et "designer-bord" i en robust design med rene linjer og en karekteristisk beinkonstruksjon med sin X-fundament. Dette er et bord i høy kvalitet og ypperlige spillegenskaper. Matcher perfekt med Brixton biljardbord. Bordet finnes å bestille i 16 fots lengde (488 cm).
  • Brunswick Merrimack er et vedig solid og nydelig designet Shuffleboard, lagt i antikkbehandlet massiv tre med smidd jernbeslag. Bordet har en 64 mm tykk spilleplate i lønn og er meget stabilt.  Merrimack finnes å bestille i 16 fots lengde (488 cm).

No products

To be determined Frakt
0NOK Totalt

Gå til kasse