Leveringsalternativ
Vi sender vanligvis pakkene våre med posten som brev, servicepakke eller bedriftspakke. Du kan spore pakken din ved hjelp av postens sendingsnummer på www.posten.no. Ved bordforsendelser og andre større leveranser bruker vi budbil eller fraktselskap som leverer varene ved ytterdør.
 
Leveringstid
Alle bestillinger pakkes og sendes normalt innen én arbeidsdag. Skulle leveringstiden overskride 7 dager tar vi personlig kontakt med deg. Postpakker finnes til avhenting på nærmeste utleveringssted i 2 uker.
 
Fraktkostnad
Samtlige fraktkostnader framkommer når du sluttfører bestillingen. Frakt priser gjelder til lande, se Postnummerregioner
 
Skader under frakt
Dersom det finnes skader på emballasjen, åpne kartongen og inspiser om det finnes skader på godset. I så tilfelle, be sjåføren om å kvittere for dette på fraktbrevet.

Det kan finnes skjulte skader som ikke synes på emballasjen. Derfor bør du pakke opp godset snarest for inspeksjon. Reklamasjonsretten overfor fraktselskapet utløper etter 6 dager.

Eventuell fraktskade skal anmeldes til Biljardexperten Norge A/S, på telefon 22 60 71 87. Oppgi sendingsnummer og type skade.
 
Retur og bytte
Brev og postpakker sendes til:
Biljardexperten Norge A/S
Postboks 7092 Majorstuen
0306 OSLO

Ved retur av bord og andre varer sendt med fraktselskap ber vi deg kontakte oss på forhånd.
 
Retur av vare
Vær nøye med å fylle ut ditt kundenummer og fakturanummer. Legg ved en skriftlig erklæring om at du vil returnere varen. Når vi har mottatt varen og godkjent returen, får du tilbakebetalt det du har lagt ut for varen.

Bytte av vare
Vær nøye med å fylle ut kundenummeret og fakturanummeret ditt. Skriv en forklarende tekst om at du vil gjøre et bytte mot en annen vare. Glem ikke å fylle ut hvilken størrelse og modell du ønsker i stedet. Når vi har mottatt varen og godkjent byttet, sender vi ut den nye varen til deg. OBS! Pakker som ikke er hentet på Postkontoret og returneres som "ikke hentet" blir frakt belastet.
 
Vil du bytte et produkt ring eller mail oss. Dersom den nye varen er dyrere, betaler du differansen. Er den billigere får du tilbakebetalt mellomlegget.
 
Reklamasjon av vare
Ved behandling av reklamasjoner følger vi alltid forbrukerkjøpsloven. Så snart du har oppdaget en feil, kontakt oss. Når vi har fått varen og har godkjent reklamasjonen, sender vi deg en ny vare. Alternativt tilbakebetaler vi deg det du har lagt ut for varen. Det er viktig at du informerer oss om hva du ønsker.

Ved tilbakebetaling får du pengene tilbake innen 7 dager dersom du har opplyst om ditt kontonummer, ellers kan det ta lenge tid. Har du brukt kredittkort ved betaling, tilbakefører vi pengene til kortet ditt. 

No products

To be determined Frakt
0NOK Totalt

Gå til kasse