Radikal iDarts

Dette er den nye modellen avRadikalDarts. Den har et moderne og elegant design som beriker baren eller andre lokaler der man velger å plassere maskinen.

Som RadikalDarts Touch Blue Edition, har også RadikalDarts IDARTS® et berøringspanel, kameraer, laser (brukt som avstandsmåler) og sensorer, slik at du kan spille online i sanntid mens du ser motstanderne dine. Med dette systemet kan man spille online med andre spillere fra hvor som helst i verden, og man ser både spilleren, dartskiven og resultatene.

Det presenteres også en unik teknologi med Remote Refereeing System®, som er et patentert system i Europa, USA og Japan. Dette systemet tillater ekstern bekreftelse på hvert spill fra en dommer, noe som gjør det mulig å organisere konkurranser der spillere kan spille når som helst og hvor som helst.

RadikalDarts IDARTS® er for tiden markedets mest solgte dartmaskin, og spillet er veldig populært blant både spillere og operatører på grunn av sitt fantastiske utseende og sin ekstraordinære ytelse og pålitelighet.

Contact us for price
  • Åpent kjøp
  • Personlig service
  • Raske leveranser
Write Your Own Review
Du omtaler: Radikal iDarts
Mer informasjon
SKU191126-400
VaremerkeRadikal
Mål L x B x H659 x 620 x 2327 mm
Vekt105 kg