Retur og bytte av vare

ANGRERETT
Fra det tidspunktet du mottok bestillingen din, er angreretten din gyldig i 14 dager. Du har rett til å returnere enkeltvarer eller hele bestillingen hvis du ikke er fornøyd. Vær oppmerksom på at varen eller bestillingen, inkludert originalemballasjen, må returneres til oss i salgbar stand. Gjennom å påberope angreretten er det du som kunde som er ansvarlig for returfrakten. Vær også oppmerksom på at du som kunde har det økonomiske ansvaret for retur til oss.

Refusjon vil skje uten unødig forsinkelse og i alle fall senest 14 dager fra den dagen vi mottok varen i retur. Vi vil bruke de samme betalingsmidlene for tilbakebetalingen som du har brukt til den første forretningsbegivenheten, med mindre du eksplisitt har avtalt med oss noe annet.

Varer som er spesielt produsert i henhold til forbrukerens anvisninger er ekskludert fra angreretten. Dette gjelder f.eks. bordtennisracket montert etter kundens ønsker, biljardbord med spesifikke alternativer som duk etc.

Du som forbruker har rett til å undersøke produktet for å se hva det har for egenskaper og funksjoner. Det kan f.eks. handle om å plukke ut klær eller sko fra originalemballasjen for å prøve dem på, men du trenger ikke å teste å bruke klær eller sko i praksis.

Vi mener også at du heller ikke trenger å teste en racket eller fjerne plasten på håndtaket for å undersøke det. Skulle du gjøre det eller på annen måte bruke en vare på en måte som ikke er nødvendig og som er kjøpt fra oss, har vi som selger rett til en rimelig verdifall i samsvar med loven om fjernkontrakter. Avhengig av produktet, kan verdifallet være betydelig når den har blitt brukt.

BYTTE AV VARE
Vi bruker kun åpent kjøp. Ved bytte legger du inn en ny ordre på ønsket størrelse/produkt. Dette reduserer risikoen for at produktet blir utsolgt i mellomtiden, og du mottar også det nye produktet mye raskere. Ordren som skal byttes sender du i retur. Beløpet på den returnerte ordren vil bli tilbakebetalt når returen er mottatt og behandlet. Du som kunde er ansvarlig for returfrakten når du bytter varer. Vær også oppmerksom på at du som kunde har det økonomiske ansvaret for retur til oss.

Før du returnerer varen, vennligst kontakt oss på e-post på info@biljardexperten.no eller på telefon 22607187. Husk å legge ved kundenummer og fakturanummer med den returnerte forsendelsen.

RETURER SENDES TIL
Brev sendes til:
Biljardexperten AS
Postboks 7092 Majorstuen
0306 Oslo

Pakker og bord sendes til:
Biljardexperten AS
c/o Biljard Import & Service
Faldalsveien 363
1900 Fetsund