Donic Newgy Robopong 2055

Din egen personlige treningspartner. Forbedret yteevne, raskere og mer presis.

ROBO-PONG 2055 har blitt utstyrt med det nyeste innen elektronikk og programvare, og gir bedre nøyaktighet, pålitelighet og fart enn forgjengeren ROBO-PONG 2050. 


DONIC anbefaler sin smarte Digital Table Tennis Trainer Robo-Pong 2055 for alle dine behov. Digital kontroll gir nøyaktig kontroll over fart, levering og presis plassering. Robo-Pong 2055 i normal modus tilbyr enkel, manuell kontroll over alle funksjoner som fart, skru, plassering og levering mellom slagene. Under trening kan man få tilgang til 64 øvelser og kan trene som en profesjonell. Det mobiltelefonlignende menysystemet er ekstremt enkelt å betjene og er tilgjengelig på 6 språk. Det er mulig å lage og lagre dine egne øvelser når du er koblet til din Windows PC.


Toppspilleren kan øve på fotarbeidet og utholdenheten, forbedre timingen og slagene for mer fart og bedre plassering. Den fremtidige toppspilleren vil kunne finjustere alle viktige slag. Fremgang i fotarbeid og utholdenhet vil skje i et mye raskere tempo. Nybegynneren og hobbyspilleren kan lære ballkontroll, koordinering og de viktigste skuddene. Man kan sette opp sitt eget treningsprogram ved å bruke de 64 øvelsevariantene og nyte moroa med denne fantastiske bordtennispartneren.

Kan levere opptil 170 baller per minutt med en maksimum fart på 160 km/t. Den kan programmeres for overskru, antall treff, side og bakskru. Nøyaktig ballplassering oppnås med 21 bevegelige posisjoner og 30 ulike hastigheter.


64 utvalgte øvelser som kan programmeres for alle spillestandarder (beskrevet i håndboken). Du kan velge ballhastighet, intervall og plassering. Windows Computer egnet for ditt eget sett med øvelser. Håndbok for oppsett.


Det omringende nettet er rask og og enkel å sette sammen og ta ned. Det samler ballene og leder dem tilbake til roboten, slik at treningen kan fortsette.

15 995 kr
  • Åpent kjøp
  • Personlig service
  • Raske leveranser
Write Your Own Review
Du omtaler: Donic Newgy Robopong 2055
Mer informasjon
SKU7401-200-377
VaremerkeDonic