Stiga DNA Future

DNA-serien er STIGAs første bordtennisbelegg produsert i Tyskland. Disse bordtennisbeleggene er designet for et bredt spekter av bordtennisspillere og spillestiler, fra unge talenter som begynner å spille med sin første tilpassede racket til profesjonelle spillere som kun nøyer seg med det beste.

Vi har utviklet DNA Future i samarbeid med kinesiske bordtennisakademier for å skape et belegg som gir deg mer kontroll og skru. Dette er det perfekte belegget for deg som vil gå fra en 5-stjerners racket til å lime din første racket. DNA Future kommer i middels hard variasjon (47,5 grader) og gir deg muligheten til å utvikle teknikken din med et belegg som varer lenge.

Akkurat som Pro-versjonen, er undergummien på denne laget med ESC-teknologi (Enlarged Sponge Cells), noe som betyr større porer som skaper en katapult-effekt og gir en høyere bue når man spiller med overskru. Det betyr også bedre kontakt mellom stammen og belegget som igjen gir en bedre følelse og en skarp og klar lyd idet ballen treffer. Da belegget er optimalisert for ABS-ballen og laget med en kombinasjon av naturlig og syntetisk gummi, har den også lengre holdbarhet sammenlignet med bordtennisbelegg i samme priskategori.

349 kr
  • Åpent kjøp
  • Personlig service
  • Raske leveranser
Write Your Own Review
Du omtaler: Stiga DNA Future
Mer informasjon
SKU7401-101-046-D
VaremerkeStiga
SvampMedium
SkruMedium
FartLav